qkhabar
ارسال پیامک

اخبار و رویدادها

  در کلوب داغش کن :داغ کن - کلوب دات کام   ترجمه: English   Turkey   العربی 
تعداد نظرها: 0 نظر  تعداد بازدید: 7201  تعداد امتیازدهی:  4   (Article Rating 


تبریز امروز عاشورا بود / آنداولا شهيدلرين قانينا، اوت سالاروخ موسوينين جانينا

آیت الله مجتهد شبستری در عزای اهانت عاشورا ، بر سر و سینه کوبید

خبرنگار عصر امید تبریز :  مردم عاشواريي تبريز امروز با برگزاري راهپيمايي گسترده، حركت فتنه‌گران در روز عاشورا را كه همراه با اهانت به مقام ولايت و اعتقادات اسلامي بود محكوم كرده و اعلام كردند: آنداولا شهيدلرين قانينا، اوت سالاروخ موسوينين جانينا (قسم به خون شهدا، آتش مي‌اندازيم به جان موسوي).

 هزاران نفر از اقشار مردم تبريز به همراه دسته‌هاي عزاداري حماسه عاشورايي به پا كردند و نسبت به هتك حرمت عاشوراي حسيني توسط جريان نفاق در كشور اعتراض كردند.
دسته‌‌هاي عزاداري كه از مسيرهاي ميدان ساعت و چهارراه شريعتي به سمت سه‌راه طالقاني و مصلاي امام خميني (ره) حركت مي‌كردند ضمن تجديد ميثاق با حضرت اباعبدالله الحسين (ع) و آرمان‌هاي بلند شهدا و بنيانگذار جمهوري اسلامي، بر تبعيت كامل از فرامين رهبر فرزانه انقلاب اسلامي، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي تاكيد كردند.
دسته‌هاي حسيني تبريز كه به همراه مردم تبريز در اين راهپيمايي شركت كرده بودند ضمن عزاداري به ياد شهداي كربلا، شعارهاي "امام ما كوثر است، دشمن او ابتر است "، "خامنه‌اي كوثر است، دشمن او ابتر است "، "آذربايجان جانباز خامنه‌اي‌دن آيريلماز "، "اين همه لشگر آمده به عشق رهبر آمده "، "لشگر سبز يزيد به آخر خط رسيد "، "آنداولا شهيدلرين قانينا، اوت سالاروخ موسوينين جانينا " (قسم به خون شهدا، آتش مي‌اندازيم به جان موسوي)، "شعار فتنه سبز، نبرد با حسين است "، "بيعت با خامنه‌اي، بيعت با حسين (ع) است "، "غيرت عباس به جوش آمده ملت ايران به خروش آمده "، "آمد حسين (ع) تا شب ما را سحر كند، ما را زفتنه‌هاي زمانه خبر كند " سردادند.
جمع كثيري از شركت‌كنندگان كفن منقش با نوشته "لبيك يا خامنه‌اي، لبيك يا حسين (ع) است "، به تن كرده بودند كه حضور خودجوش و معنوي عزادارن و هيئت حسيني در آن ملموس بود.
راهپيمايان با سر دادن شعارهاي انقلابي انزجار و خشم خود را نسبت به اسائه ادب و گستاخي‌هاي جريان شوم فتنه، نفاق و حركات مذبوحانه آنان به ويژه در عاشوراي حسيني (ع) اعلام داشتند و خواستار برخورد سريع با سران نفاق شدند.
مردم متعهد و مومن تبريز با در دست داشتن پلاكاردهايي از دستگاه‌هاي نظامي، انتظامي و امنيتي به ويژه قوه قضائيه خواستار دستگيري و اشد مجازات براي عاملان و مسببان اين حركت شوم شدند.
راهپيمايان در شعارهاي خود ضمن اعلام انزجار از سران فتنه، نسبت به سوء استفاده آنان از مداراي رهبري معظم و ملت بزرگوار ايران اسلامي هشدار دادند.
همچنين تشكل‌هاي مختلف دانشجويي دانشگاه‌هاي تبريز نيز در بيانيه‌هاي جداگانه‌اي با محكوم كردن هتك حرمت عاشوراي حسيني بر لزوم برخورد قاطع با فتنه‌گران تاكيد كردند.
در پايان اين اجتماع تجمع‌كنندگان با صدور قطعنامه‌اي در چند بند، نفرت و انزجار خود را از عاملان فتنه عاشورا اعلام و ضمن اعلام بيعت مجدد با رهبر معظم انقلاب اسلامي، خواستار برخورد با مسببان اين حوادث شدند.
راهپيمايي پرشور و گسترده مردم تبريز و ساير شهرهاي آذربايجان شرقي فردا همزمان با سراسر كشور از ساعت 15 برگزار مي‌شود.



کد خبر:  6134
فرستنده: خبرگزاری عصر امید
گروه: اخبار مهم
امتیازدهی
اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد؟
نظرات

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیکی (الزامی)

وب سایت

تبلیغات

http://www.novinupload.com/uploads/13260286151.jpg

http://www.novinupload.com/uploads/13260293781.jpg

::ایرسا::