از اقدام غيراخلاقي فراهاني تعجب نكردم/سينما براي عياشي ساخته شده است
نصیری کیست؟
آيت الله حسني ناگفته هايي از انقلاب گفت
رجانيوز نام اروميه را حذف كرد
بيانيه مهم بسيج در مورد سكه و ارز
موضوع رد صلاحیت من کذب محض است
آذربایجان غربی نیازمند افزایش کارگزاران بیمه است
ممنوعيت حضور كاركنان استانداري و فرمانداري در ستادهاي انتخاباتي نامزدها و تبليغات
کلاهبرداری 3 میلیارد ریالی یک موسسه مالی و اعتباری در ارومیه
سخنان مهم دكتر محمود احمدينژاد در اجلاس جهاني جوانان و بيداري اسلامي
السلام علیک یابن رسول الله ، روحی فداک
پیروزی شهرداری ارومیه در برابر ون کردستان
استکبار بداند مردم ایران متحد هستند
شکست شاگردان ایراندوست مقابل سرخ پوشان و اولین پیروزی ارومیه
تحریم ها علیه ایران بی نتیجه است
بعد انقلاب زنان به جایگاه واقعی خود رسیدند
نقش زنان آذربایجان غربی در انقلاب تبیین نشده است
با تبعیت از ولایت گزندی به نظام وارد نمی شود
انتخابات عرصه تحکیم وحدت و همدلی است
4 پروژه عمرانی در مهاباد به بهره برداری رسید
خانواده های شهدا پرچمدار مبارزه با استکبار هستند
افتتاح 12 پروژه ورزشی در آذربایجان غربی
سرانه فضای سبز آذربایجان غربی 0.04 درصد است
فعالیت 28 کتابخانه ثابت و سیار کودکان در آذربایجان غربی
سامانه دیجیتال صدا و سیمای مرکز مهاباد افتتاح شد
تجهیز یگان حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی
تقویت وحدت از اولویت های صدا و سیمای مهاباد است
ارومیه میزبان رقابت های فوتسال غرب آسیا شد
نماینده ایران به 3 مدال برنز دست یافت
افتتاح پایگاه مقاومت بسیج خواهران در سیلوانا
اینترنت اداره دولتی (بیت المال) در اختیار فتنه گران
وبلاگ فتنه از خط اینترنت و وقت دولتی ، توسط یکی از کارمندان ارشد این اداره بروز رسانی می شود .
مدیر کل سازمان ..... استان آذر بایجان غربی ، علیرغم تذکرات مکرر و مشفقانه بزرگان و دلسوزان استان و با علم بر اینکه وبلاگ فتنه از خط اینترنت و وقت این اداره ، توسط یکی از کارمندان ارشد این اداره بروز رسانی می شود ، هنوز نتوانسته اینترنت اداره خود را از سوء استفاده فتنه جویان مصون نگه دارد.
حدود یکسال است که وبلاگ ....... با حمایت غیر مستقیم مدیر کل این سازمان و مدیریت یکی از کارمندان ارشد سازمان ...... تمام ارزشها و آرمانهای نظام از اول تا آخر را مورد حمله شدید قرار می دهد. هر روز پایگاه بیگانه می شود و روز دیگر مصادف با 13 آبان 88 با حکم ماموریت مدیر کل محترم به تهران رفته و ضمن حضور در اغتشاشات ، گزارشگر کامل اغتشاشات تهران می شود- در مقابل تمام بیانات مقام معظم رهبری موضع می گیرد - عکس های اغتشاشات را روزانه منتشر میکند - رئیس جمهور و سران قوا را بشدت مورد هتک حرمت و اهانت هائی قرار می دهد که حتی در شان ادب و تربیت یک انسان نیست و در مجموع در جزیره آزادی استان آذر بایجان غربی ، دل مردم وفادار ولائی استان آذر بایجان غربی را جریحه دار می کنند.
جالب اینکه این شخص ، مسئول یکی از کمیته های مهم اقتصادی استان بوده و ظاهرا جای بسیار خوبی را در دل مدیر کل خود گرفته است که آقای مدیر کل همه امکانات اداره خود را در طبق اخلاص نسبت به این آقا قرار داده .
در ایام بعد از انتخابات هیچ کس تصور نمی کرد که مسئول کمیته جوانان ستاد موسوی با سرعت برق و باد در این سازمان استخدام شود ، ولی مدیر کل محترم فورا این نورچشمی را هم استخدام این اداره در آورد تا بلکه از این مهندس جوان تقدیری کرده باشد.
از دیگر افاضات این مدیر کل محترم ، پیشانی پاک کنی کارمندان این اداره است . کارمندانی که طرفدار و یا هم فکر احمدی نژاد هستند باید استغفار کنند وگرنه اخراج خواهند شد(به بهانه های مختلف)البته اینگونه تاخت و تاز به علاقه مندان رئیس جمهور تازگی ندارد. چند روزی است که فعالان ستادهای انتخاباتی دکتر احمدی نژاد در استان آذر بایجان غربی پله های دادگاه را بالا پائین می کنند و بدنبال ضامن می گردند.
در زیر قسمتی از مطالب این وبلاگ را مشاهده
و به ساعات درج مطلب دقت کنید :
نام و نام خانوادگی (الزامی)
پست الکترونیکی (الزامی)
وب سایت
ارسال نظر به این مطلب را از طریق ایمیل به من اطلاع بدهید